söndag, maj 24, 2009

Söndag igen.

Jaha... Då var en långhelg till ända. Hann med en hel del för en gångs skull. Fick i båten i sjön som ni kunde läsa i ett tidigare inlägg. Hjälpt till med att köra flyttlass (Fan va tråkigt det är).Hjälpt till med att byta bromsar på en bil. problemet är bara att samma jobb måste göras ännu en gång på denna bil eftersom bromsoken inte var som man kunde hoppas. Det vänstra måste därför bytas.
Premiär för gäddfisket blev det också. En tur på Store-malen i lördags. Av fisket fanns det väl mer att önska. En liten skit på ca. 2 kg blev resultatet. Förvisso hade vi 2 st på kanske 4 kilo vid båtkanten innan dom släppte men som sagt, dom var aldrig i båten. Ibland kan det vara bra att ha med sig håven...

Två sköna och välgörande promenader har det också blivit
. Den ena på ca 7 km, gick jag ensam och filosoferade. Kände att jag behövde koppla ifrån hjärnan ett tag. Har haft alldeles för mycket att tänka på den sista tiden.
Promenad 2 blev lite kortare, ca 2,5-3 km. Denna avverkades med en vän. Det är mycket trevligare att vara nyttig när man har någon att prata med under tiden. Tack för det trevliga sällskapet.

Nu är det söndag eftermiddag och snart dags att ge sig av till jobbet för ytterligare en arbetsvecka. Denna veckan blir dock lite sönder-ryckt. Ska jobba inatt, vara ledig i morgon natt eftersom jag skall vara på brandstationen mellan kl. 08:00 och 16:00 på tisdag för att förnya licensen i "heta arbeten" Sedan blir det jobb på natten igen resten av veckan.
Om tiden tillåter kommer nog tattar-termosen ut ur vintervilan igen så att man kan dra med den på diverse fiskeäventyr mm. Måste bara kolla upp när besiktningen skall vara gjord. Tror att den klarar sig till augusti iallafall. Kanske att det kan bli en tur redan till helgen...

Inga kommentarer: