torsdag, maj 21, 2009

Äntligen

fick Svensson tummen ur och la i båten idag. Skulle varit gjort för flera veckor sedan, men tiden har inte räckt till. Det har varit födelsedagar, rallyn, mm. mm. som tagit upp tiden. Men nu är den alltså äntligen i det blöta. Fick hjälp av en jobbarkompis (tack Nicklas) med iläggningen. Tro det eller ej, hon flöt i år också. Till och med motorn hoppade igång snällt. Blev en liten tur runt sjön också för att kolla in mina "hotspots". Såg bra ut. Mu måste man bara få lite tid över så att man kan komma ut och lura en och annan gös.

Senare under kvällen började jag faktiskt fundera på vilken årstid vi var inne i. Det kändes som försommar men att dömma av denna husgaveln så måste vi vara mitt inne i hockey-säsongen...

Har han inte kommit lite för tidigt???

Nästa lördag så smäller det igen. Emådalens MK anordnar en rallytävling i Högsby. Som det ser ut nu så kommer undertecknad att vara på plats. Kanske att han får med sig någon eller några till. Alltid trevligare att titta på rally om man är några fler. Om inte annat så går resan dit och tillbaka fortare om man har någon att prata med.

Ha det gott nu under denna långhelg och glöm inte att plocka fram grillen...

2 kommentarer:

Emelie sa...

jag är på nästa helg! :)

Tommy sa...

Det låter bra. Det blir till att åka tidigare än sist. Ca 20 mil dit...