torsdag, oktober 18, 2007

Bra spel

Men målen uteblir. Tycker faktiskt att Gsk var det bättre laget under större delen av matchen ikväll. Knappast någon onödig utvisning. Det var väl bara Kölle som tappade humöret när Samuelsson missade en nerdragning av honom. Däremot så hade nog den gode Samuelsson kunnat hitta lite mer än tre utvisningar på taif om han hade velat. Förutom nerdragningen av Kölle så missade han en enorm interferens på mittplan när Alengård blir brutalt överkörd av en taifáre. Han kunde även plockat några hakningar utan att allt för många hade klagat. Spelare som höjde sig över resten Gsk denna afton tycker jag var Johan, som sin vana trogen gör ett grymt grovarbete och måste vara väldigt jobbig att möta. Rasmus kämpade och slet hela matchen och hade bra fart under fötterna utan att tröttna. Matti, En riktig klippa i backlinjen, behöver jag säga mer?


Gsk hade även extra stöd ikväll av ett gäng utbytes-studenter från Frankrike (ca 15 pers.) som gjorde allt för att stötta och hjälpa Gsk från läktaren. Mestadels skanderade man "GISLAVED", men även en och annan ramsa på franska. Hoppas killarna på isen kan franska...


Hur som hellst... Kvällens match slutade 1-3. Ett fall framåt tycker jag. Nu är det bara målen som saknas, men det kommer.

Inga kommentarer: