söndag, mars 04, 2007

Cirkus i Gislerinken...


I vanliga fall brukar man få se hockey i gislerinken. Ikväll bjöds det istället stundvis på, vad man i vanliga fall brukar få se på cirkus, nämligen en CLOWN-SHOW! Med detta menar jag inte att något av lagen spelade dålig hockey. Nej, jag pratar om dom tre svartvita clownerna. Vilka jävla pajaser! Det hela började med att Oik fick ett mål bortdömt av huvud-domaren som i nästa avblåsning tillrättavisades av en linjeman så att ändrade sig till att det blev mål iallafall. Sedan dömmer han bort ett gsk-mål för spark, detta var nog helt korrekt. Senare döms ytterligare ett gsk-mål bort för hög klubba. Detta var däremot helt fel. Senare blir ytterligare ett oik-mål bortdömt. 11½ min in i tredje perioden får olofströms Seth Wikskal totalt hjärnsläpp och slår en av gsk-killarna i huvudet med klubban. Detta får Ludde att se rött. Han sätter full fart mot Wikskal och visar honom att sådant gör man inte ostraffat i älgarnas hemvist. Wikskal får 5+20 min och får lämna isen. För gsk blir Robban Olofsson utvisad 2 min för ruffing!?!? Killen var ju i närheten av händelsen. Tror inte ens att han var på isen. Ludde klarar sig helt utan straff! Nu bär det sig inte bättre än att gsk glömmer att man bara ska vara fyra man på isen. Även våra goda vänner, clownerna, missar detta och efter ca 10 sekunder slår Erik in 2-3 pucken. Oik är nu rasande och påpekar högljutt för clownen att gsk var fem man. Huvud-clownen diskuterade en stund med sina kollegor på linjen, men efter en stund bestämmer han sig för att godkänna detta mål!?!?!?!?
Den största frågan man har efter att ha sett kvällens match är: Finns det inga som helst krav för att kunna bli domare???
Period 1:
1-0 Jimmy Andersson (Richard Hoffren)
1-1 Seth Wikskal (Atte Valli)
Period 2:
Period 3:
1-2 Simon Skoog (David Nilsson)
1-3 Alexander Bergström (Samuel Jönsson)
2-3 Erik Josefsson (Jimmy Andersson, Joakim Englund)
3-3 Joakim Englund (Erik Josefsson)
4-3 André Smulter (Robert Olofsson)
Kan förresten upplysa om att VN inte lyckedes få med sig en färgkamera denna kväll heller. Undrar vad dom behövde färgkameran nu när värnamo inte spelar längre?????

2 kommentarer:

# 72 Mårten sa...

Vollybollen..det var där färgkameran var. Har de en sådan som man får byta rulle i tror du?

Det tror jag när de behöver vara två utsända för att skriva det lite positiva som stod.

Tommy sa...

Kan inte du sälja din bild till dom istället. Då har dom ju iallafall bevis på att dom var där :-)