söndag, januari 28, 2007

Gsk-Jonstorp

Ikväll såg det lite bättre ut än i onsdags men ändå långt ifrån vad jag vet att dom kan. Vad är det som gör att det ska vara så förba...t svårt att spela bra mot ett sämre lag? Vid möten med topp-lagen så är det ju en fröjd att se våra älgar spela ut hela registret. Men nu ska jag inte klaga. Det blev ju seger ikväll, dock inte med siffrorna som Englund lovade mej i lördags eftermiddag (6-2) men med 5-1 i stället. Jonstorp hängde med bra i början av matchen men efter ca 10 min. började det synas att skåningarna inte skulle orka med detta tempo i hela matchen. 3:55 in i första perioden kom första målet då Jocke förpassade trissan i nätet bakom den blott 15 årige burväktaren i jonstorps-målet. Efter andra perioden var ställningen 2-o, då jag bad Norberg påminna Englund om vad han hade lovat dagen innan. Vet inte om det berodde på detta eller om det kan ha varit jonstorp som tröttnade men i sista perioden fick vi se tre mål till av Gsk och ett av jonstorp. Måste väl ändå säga att det inte var helt dåligt av jonstorp att få in ett mål, då man endast hade 6 skott på mål att jämföras med gsk's 35. Att siffrorna inte rann iväg ikväll kan Jonstorp tacka sin väldigt duktiga målvakt, den 15-årige Jonatan Bjurö.
Lite extra beröm kan ikväll ges till Tobbe och André som båda gör 2 mål. Även Jocke Englund som sin vana trogen gör en stabil insats. En särskild eloge måste ikväll Kim få då han aldrig ger upp. Benen gick bokstavligt talat som trumpinnar på honom.