lördag, januari 06, 2007

FÖRLÅT!

Vill börja med att be om ursäkt för att det inte blev någre rapporter från matchen igår. Hade lite för mycket att tänka på under kvällen. Våran buss havererade nämligen på väg ner till olofström igår. Bakre hjulaxeln skar. Hela hjulnavet var röd-glödgat när vi stannade en bit utanför Ryd. När vi stått en stund och funderat över vad vi skulle göra så exploderade dessutom däcket av hettan som utväcklats. Jag är oerhört tacksam över att ingen kom till skada eftersom vi var tre pers. som stod endast 1 meter från däcket när det exploderade. Kunde gått riktigt illa...

Hjulet strax innan explosionen.
Foto. Mårten P.

(klicka på bilden för att förstora)

Efter ett antal telefonsamtal löste det sig som så att spelarbussen lämnade Olofström för att åka till Ryd för att hämta oss strandsatta supportrar.

Ett JÄTTESTORT tack till spelarna och deras chaufför.

Visserligen missade vi nästan hela första perioden men vi kom fram ändå. Tyvärr så var det första jag såg när jag kom in i hallen ett baklängesmål. Första perioden slutade 2-0. Andra perioden slutade även den 2-0. När tredje och sista perioden drog igång så var det ett helt annat Gsk som kom in på isen och det dröjde inte många minuter innan Ludde kunde sätta Gsk's första mål för kvällen. Dessvärre fick han uppsöka utvisningsbänken direkt för en 10 minuters vila för att Erlén tyckte att han visade sin glädje över målet lite för mycket. Senare kom även Gsk's andra mål för kvällen genom Jimmy Andersson. Med knappa 2 minuter kvar så satsar Marko på att plocka målvakten för att försöka få till ännu en reducering men det lyckas inte och Oik kunde sätta 5-2 i tom kasse. Efter matchen fick vi åter stå och vänta ett tag på att ersättningsbussen skulle komma (ca 50 min.) Även nu kände Gsk ett ansvar för sina tillresta supportrar och vätade kvar på plats till våran buss kommit. Mycket stort gjort av våra hjältar i spelarbussen.
Ännu en gång, TACK GSK!!! Ni är guld värda!

Den som är intresserad av hur en äkta Gsk-supporters dag kan se ut, så rekomenderar jag att ni går in och tittar på Mårtens blog