torsdag, januari 08, 2009

TIMEOUT???

Första matchen av "div1 f vår" är avklarad. Gsk tog i första perioden ledningen redan efter 1:48 med 1-0. Fråga mej inte hur pucken tog sig in i kassen, men in kom den. Efter ca 14 min krockar en av linjemännen olyckligt med Tobbe, som för övrigt gjorde en efterlängtad comeback i kvällens match, och blir tvungen att kliva av. Resten av perioden spelades därför med endast 2 randiga på isen. Några minuter in i andra så var det återigen tre domare då Mattias Johansson ersatte den skadade linjemannen. (Grattis till den första div1 matchen Mattias)
3:14 in i perioden kommer dock ett kvitteringsmål från khk’s Atte Valli, som för övrigt utsågs till bästa spelare i khk. Perioden avslutas dock med en 2-1 ledning sedan Tobbe elegant förpassar trissan i mål efter en lika elegant pass av Bysse. 6 minuter in i tredje utökar Gsk till 3-1. 4-1 kom ca 5 min senare. Här hade nog dom flesta börjat hoppas på seger. Det hade i alla fall jag. Men minuten senare reduserade Khk till 4-2 för att ytterligare 1 min senare redusera till 4-3. Nu spelar Gsk inte något som över huvud taget kan liknas vid hockey, och det är nog många med mej som tänkte ”TA EN TIMEOUT och snacka ihop er igen. Detta gör man dock inte och mindre än minuten senare är det kvitterat till 4-4. 3 mål i baken på mindre än 2 minuter. Sådant får bara inte hända! Tack vare detta missar man 3-poängaren och matchen går till sudden. Den inleds med några grymma chanser för Gsk, men pucken vill inte in. Tyvärr lyckas Khk pungtera matchen efter 3:37.

Kvällens glädjeämne är att åter få se våran hjälte Torbjörn ”Tobbe” Gustafsson i älg-dressen.

Kvällens besvikelse var att tappa en säker 4-1 ledning med 9 minuter kvar, till en förlust i sudden med 4-5. Ett poäng istället för tre...