söndag, november 18, 2007

5 dagar och 8 härliga poäng!

Vilken Underbar vecka det varit för oss Gsk-supportrar!
I onsdags blev det 2 poäng efter att sandahl i mitten av andra perioden blir inbytt och då spikar igen totalt. Detta gör att Gsk kan hämta in 1-4 underläget och i sudden smätter Bobby in 5-4 pucken. Stark debut i Gsk-tröjan.

I fredags var det åter match. Då var det dags att "fiska lax i mörrum". Vi var 7 personer i bussen söderut. I Mörrum plockades även Lidas flickvän, Sofie, upp som kommit med tåget från Malmö. 3 fina poäng blev det denna mycket trevliga fredagskvällEfter att Gsk vunnit med 3-0. Tackar alla för trevlig resesällskap. Mer om denna resa kan ni läsa om i Mårtens blog.

Ikväll blen det ytterligare 3 poäng när man besegrade Helsingborg hemma med 6-5 i en väldigt svängig match. Tycker ändå att Gsk hade ganska bra koll på läget och tog inga förhastade beslut i spelet. Johan, Alengård, Jocke, Matti och Jimmy var helt enastående ikväll och gjorde inga missar. Men det som var extra glädjande idag var att nästan alla 477 pers. i hallen klämde i och skrek med i heja-ramsorna, Fortsätt med detta, och ni ska se att det blir fler segrar. Killarna på isen blir mer hjälpta av detta mer än ni tror.
Nu tar vi Taif av bara farten på onsdag.

Inga kommentarer: