måndag, november 17, 2008

Moralisk seger

Trots förlust mot Kik igår så känns det ändå som en seger. Att spela oavgjort efter full tid mot Kristianstad var det nog inte många som trodde på. Inte jag iallafall. Gsk visade upp det spel och kämparglöd som varit som bortblåst tidigare. Alla krigade i varje närkamp. Ingen vek ner sig, inte ens när Kik gör sitt 1-2 mål som måste betecknas som ett äkta "skitmål". Måste verkligen framhålla Robban Olofsson för hans insats. Grabben kör 110% hela matchen, Mycket bra Robban. Hoppas att du får mer istid framöver än vad du har fått hittills. Efter matchen såg man dessutom en tränarduo som såg lite nöjdare ut än vad vi är vana vid. Tar vi nu Ulricehamn på onsdag så är vi med på banan igen.

Kämpa på G S K!!!

lördag, november 15, 2008

Khk-Gsk

Förlust igen :-(
Kan tyvärr inte säga så mycket om matchen eftersom jag inte själv var där.
Men torsk med 6-1 blev det iallafall. Som tröst så får ni väl titta på några av målen som ledde till seger i förra mötet då Gsk vann med 4-3. Håll till godo.


fredag, november 07, 2008

Hur en puck blir till.

Förändring...

24 årige backen Niklas Ericson lämnar nu Gsk. Niklas kom till Gsk i höstas från Grums. Mer information hitta ni på Gsk's hemsida. Nu får vi hoppas att sportgruppen hittar en bra ersättare snart.