torsdag, februari 14, 2008

Vad ska man göra nu då???

Sista hemma matchen för gsk´s A-lag spelades igår mot Göteborgs IK. Första perioden kommer inte gå till historien som en av dom bättre. Andra perioden blev det väl lite bättre, så period två och tre får väl bedömmas som godkända. Första perioden slutade 2-2 med mål av Alengård och Bystedt. Andra periodens siffror skrevs till 4-0. Målgörare denna period blev Bobby, Kölle, Bystedt och Roger. För övrigt Rogers första mål i Gislerinken, Grattis Roger! Tredje slutar 2-0 efter mål av Erik och Bystedt. Matchen slutade således 8-2 men det hjälpte dock föga när Kik vann i Mörrum med 5-3. Detta gör att vi blir tvugna att inse att detta var gsk´s sista hemma-match för denna säsongen. En stor skandal att endast 397 personer orkat ta sig till rinken för att få chansen att en sista gång för säsonen få se våra killar lira.

Jag har ju som ni alla vet, haft en omröstning här på sidan om årets spelare. Denna omröstning vann Bysse med förkrossande marginal, 31% av rösterna. Mellan andra och tredje plats var det däremot jämnare. Kölle slutade på andra plats med 16% och Rasse på tredje med 15%
Grattis killar!
Totalt har det kommit in 446 röster.

Men tillbaka till rubriken, Vad ska man göra nu då???
Det är ju flera månader kvar tills det drar igång med Speedway...
Tur att vi har juniorer som har längre serier, så att det finns något att titta på ett tag till.




lördag, februari 09, 2008

Fartkameror.

Som ni såg i det tidigare inlägget så kan ju fartkameror vara lite luriga om man skulle missa någon varningsskylt. Men det finns ju lösningar på detta problemet också. Har du en gps i bilen så behöver du inte vara rädd för polisens största inkomstbringare. Det enda du behöver göra är att ladda in alla kamerornas positioner i din gps som "poi" (point of interests). Detta är mycket enkelt och fungerar förträffligt. Har själv provat det i ca. ett år nu och den har larmat för varenda kamera som jag passerat.
Gå in på länkarna nedan och du har snart gjort din gps ännu lite mer nyttig.

(Bilden kommer från garmin.se)


Fartkameraforum. Mycket bra forum med avd. för olika gps-fabrikat.

Speedcam.tk Sida med fartkamera-filer att ladda ner.

Här hittar du instruktioner om hur du lägger in filerna i din gps.

Sweonline.
"Poi´s" till andra intressanta saker, ex. bensinmacker, hotell, mc donalds mm. mm.

Stöter ni på några problem så hör gärna av er så ska vi se om vi inte kan fixa det.

Hastighetsövervakning...

Trafikpolisen har tröttnat på alla återfallsförbrytare. Därför inför man nu en ny fartkamera.

fredag, februari 08, 2008

Svenska Rallyt.

Ni har väl inte missat att svenska rallyt körs denna helg i Värmland.
Direktsänd radio från rallyt hittar ni här.

Nedan hittar ni lite bilder från torsdagens "shakedown"



Photo: Petr Fryba

onsdag, februari 06, 2008

måndag, februari 04, 2008

1án säkrad!

Ikväll säkrade Gsk kontraktet med div1 nästa år. Man slog mörrum på borta-is med 2-4 inför 752 pers. Som grädde på moset kan man ganska lungt säga att Gsk har en riktigt god chans att även utmana Kik om den åtråvärda playoff platsen då det nu endast är 4 poäng upp. Kik har både Mörrum och Helsingborg kvar att möta. Dessa två blir ingen lätt uppgift för Kik, då båda krigar för sin existens i div1. Gsk däremot har Gik och Kungälv kvar. Gik ska man väl slå ganska enkelt. Kungälv är väl dom enda som kan sätta stopp för Gsk, men så taggade som killarna är nu så ska vi nog ta Salo´s pojkar också. Vecka 7 ser ut att bli riktigt intressant.
Kom igen killar, jag vet att ni går för!