fredag, november 30, 2007

Nu är det klart.

Det blir buss till Göteborg. Påstigningsplatserna är, Smålandstenar station kl. 16:10 och Gislaveds station kl. 16:30. Det finns ett fåtal platser kvar i bussen, så känner du att du vill följa med så ta snarast kontakt med mej på tel.nr. 0763-181312

tisdag, november 27, 2007

Buss till Gbg.



Fredagen den 30/11 Spelar Gsk åter en fredgas-match. Om intresset blir tillräckligt stort kommer det att anordnas en bussresa dit.

Ungefärligt pris för denna resa kommer att ligga på 150:-
Bussbolaget vi kommer att åka med är Ivar Svensson från Västboås.
Anmälan kan göras till Gsk´s kansli eller till Tommy Svensson.
Anmälan är bindande.
För att underlätta vid ev. ändringar så skall tel.nr. lämnas vid anmälan.
Exakt pris och tider för resan kommer att finnas här lite senare i veckan.

Gsk´s kansli: 0371 - 107 52
Tommy: 0763-181312 (efter kl. 15.00)

onsdag, november 21, 2007

Pilutten på väg tillbaka.

Tingsryd provar det mesta just nu.
Åkesson är tillbaka på isen. Man försöker visst även övertala Pilutten att åter träda in i laget. Läs mer här.

Bil till Tingsryd ikväll...


Det går en bil till Tingsryd ikväll. För närvarande är vi tre pers. så det finns nog plats för någon mer om intresset finns.
Tel. 0763-181312

söndag, november 18, 2007

5 dagar och 8 härliga poäng!

Vilken Underbar vecka det varit för oss Gsk-supportrar!
I onsdags blev det 2 poäng efter att sandahl i mitten av andra perioden blir inbytt och då spikar igen totalt. Detta gör att Gsk kan hämta in 1-4 underläget och i sudden smätter Bobby in 5-4 pucken. Stark debut i Gsk-tröjan.

I fredags var det åter match. Då var det dags att "fiska lax i mörrum". Vi var 7 personer i bussen söderut. I Mörrum plockades även Lidas flickvän, Sofie, upp som kommit med tåget från Malmö. 3 fina poäng blev det denna mycket trevliga fredagskvällEfter att Gsk vunnit med 3-0. Tackar alla för trevlig resesällskap. Mer om denna resa kan ni läsa om i Mårtens blog.

Ikväll blen det ytterligare 3 poäng när man besegrade Helsingborg hemma med 6-5 i en väldigt svängig match. Tycker ändå att Gsk hade ganska bra koll på läget och tog inga förhastade beslut i spelet. Johan, Alengård, Jocke, Matti och Jimmy var helt enastående ikväll och gjorde inga missar. Men det som var extra glädjande idag var att nästan alla 477 pers. i hallen klämde i och skrek med i heja-ramsorna, Fortsätt med detta, och ni ska se att det blir fler segrar. Killarna på isen blir mer hjälpta av detta mer än ni tror.
Nu tar vi Taif av bara farten på onsdag.

torsdag, november 15, 2007

Succé-debut...

1 mål och 3 assist !!! Davis kunde nog inte presenterat sig på ett bättre sätt. Sabb under rören, passningar som sitter på bladet, teknik utan like. Han kommer defenitivt bli en stor tillgång i laget när han fått upp matchtempot. Kvällens match slutade 5-4 till Gsk efter sudden.
Kvällens match var en riktig laginsats. Att resa sig från 1-4 underläge och slutligen vinna med 5-4 är starkt. Stort plus till Sandahl som kommer in efter att Björn släppt in 4 puckar, var av 3 såg väldigt enkla ut, och spikar igen totalt.
För en annan bekanting gick premiären också bra. André gjorde 1 mål och 2 assist när han ikväll spelade sin första match för tomtarna från Ljungby. Grattis André!

måndag, november 05, 2007

Så kom den då.

Säsongens första hemma-seger. Den var minst sagt efterlängtad. 7-1 stod det på tavlan när matchen var till enda. Synd att säga att det var en bra match, men vad har det för betydelse när det blev en seger. I denna matchen hade även 2 HV killar lånats in. nämligen John "Hoffa" Hofrén och Björn Gustavsson. Kul att se hur Hoffa utvecklats under sin tid i HV. Ännu en glädjande sak ikväll var att Jocke Englund kommit igång ordentligt nu. Ett mål och tre assist.

En intressant nyhet inom hockeyn är att André Smulter i lördags rev sitt kontrakt med Vaasa. Vore inte alls fel att få tillbaka honom hit igen. Det blir nog inte lätt, men man kan ju hoppas att klubben gör allt för att övertala honom till det. Det vore utan att överdriva en mycket nyttig förstärkning till truppen.