Funktionärer...

Gsk behöver fler funktionärer. Känner du att du vill engagera dej lite mer i klubben så är detta ett bra sätt. Även om man bara kan en match så innerbär det ändå en avlastning på oss andra som jobbar. är du intresserad eller har frågor kan du ta kontakt med Gsk´s kansli på tel. 0371 - 107 52 eller via kansli@gsk-hockey.com

måndag, september 24, 2007

Kalldusch!!!

Ja det är väl vad Gsk och tillresta suporters fick uppleva i Ljunby igår. Efter att Gsk tagit ledningen i första perioden genom Jonas Bystedt så tändes en förhoppning att kvällen kanske skulle sluta med 3 poäng. I andra perioden kvitterade dock Troja och även tog ledningen. I tredje perioden kom lite av hoppet tillbaka efter att Gsk kvitterat till 2-2. Jocke Englund fick till en riktig kanonrökare som var helt otagbar för målvakten. Men sedan hände något. Allt spel från Gsk försvann totalt. På bara några få minuter gjorde Troja 3 mål. Senare kom även 2 till. Matchen slutade 7-2 Skottstatestik: 44-18!

Hoppas att vi får se ett riktigt revanch-såget Gsk på onsdag.

fredag, september 21, 2007

Kvällens GULDpojkar!

Lejonen till eliten! Med minsta möjliga marginal tog man sig dit med viss hjälp av vädrets makter. Regnet bokstavligen öste ner. Efter 12 heat bedömde domaren, Patrik Haag, att det var för farligt att fortsätta köra och bröt matchen. Med 2 poängs marginal klarade man elitserieplatsen. Jättegrattis lejonen!

tisdag, september 18, 2007

måndag, september 17, 2007

Rallyvärlden sörjer.

Colin McRay, en av rallysportens största utövare och ambassadör har tragiskt förolyckats i en flygolycka. Olyckan inträffade mindre än en km. från Colin´s hem i lördags. Han hade tagit med sig sin 5 årige son och en vän och dennes son på en flygtur med Colin´s privata helikopter, när han av okänd anledning tappade kontrollen över helikoptern och kraschade.
Colin blev endast 39 år.
Vila i frid, Colin. Du kommer att bli saknad.

Vanlig syn när Colin var i farten.

torsdag, september 06, 2007

Nu är det nära...

Lejonen säkrade ikväll seriesegern i speedwayens allsvenska. Detta gjorde man genom att krossa team bikab med 63-33. Endast ett heat vanns av gästerna då man fick en 4-2 seger i heatet. Lejonen är nu klara för final i kvalet till elitserien. Finalen körs den 20 och 21 september. Kan vi hoppas att fredagsmatchen körs i lejonkulan? Tänk att få säkra en elitserieplats på hemmabanan en fredagskväll. Upplagt för fest???

onsdag, september 05, 2007

Tranås-Gsk

Ikväll är det åter dags för en träningsmatch för våra älgar. Tranås står för motståndet denna afton. Hittills har det väl inte varit några smickrande resultat för Taif i deras matcher. (se nedan)

72007-09-01TAIF-TuTo, Åbo (Finland)7-4

Ska det bli Gsk eller Taif som går segrande ur kvällens drabbning? Jag tippar att det blir en jämn och tät match som tyvärr slutar med en Taif-seger med 4-3.
Gsk´s lag för kvällen ser ut som följande.