torsdag, mars 22, 2007

André

Se ett 25 min långt tv-inslag om André från hans tid i Italien.
http://www.malaxtv.fi/ritten.htm

onsdag, mars 14, 2007

Matti stannar!


Nu är det klart att även Matti stannar en säsong till i Gsk. Detta är vi alla tacksamma för! Tyvärr blir vi av med André som flyttar hem till Vasa.


Här kan du följa André under nästa säsong.




Det blir inte lätt för klubben att hitta en ersättare till tröja nr. 31, men vi får väl hoppas att vi kan få hit någon som kan göra lika bra ifrån sig som Smulter har gjort. Vill härmed också passa på att önska André lycka till på hemmaplan och hoppas att vi får se honom igen i gislerinken någon gång i framtiden

torsdag, mars 08, 2007

Årets målskyttar.

Bästa målskytt i grundserien:
1. André Smulter 20 mål
2. Tobbe Gustafsson 14 mål
3. Johan Gustafsson 11 mål (33 matcher)
4. Erik Josefsson 11 mål (36 matcher)
5. Jimmy Andersson 7 mål
5. Jocke Englund 7 mål
7. Kim Jansson 4 mål (33 matcher)
8. Lars Stampes 4 mål (36 matcher)
9. Robert Olofsson 3 mål (24 matcher)
10. Richard Hoffrén 3 mål (28 matcher)
11. Rasmus Åkerberg 2 mål (34 matcher)
11. Ludde Johansson 2 mål (34 matcher)
13. Robin Petersson 2 mål (35 matcher)
13. Martin Lövqvist 2 mål (35 matcher)
15. Matti Wallenius 2 mål (36 matcher)
16. David Lidholm 1 mål
---------------------------------------------------------
Bästa målskytt i fortsättningsserien:
1. André Smulter 5 mål
2. Jimmy Andersson 3 mål
3. Erik Josefsson 2 mål
3. Johan Gustafsson 2 mål
3. Tobbe Gustafsson 2 mål
6. Robert Olofsson 1 mål
6. Robert Lundahl 1 mål
6. Ludwig Johansson 1 mål
6. Lars Stampes 1 mål

onsdag, mars 07, 2007

Jimmy Klar!!!

Jocke Englund & Jimmy Andersson

På tisdagen kunde man inte annat än bli glad och lättad när man fick reda på att ena halvan av vårat enormt duktiga backpar skrivit på för ytterligare en säsong i Gsk. Det är Jimmy Andersson som har undertecknat kontraktet. Nu får vi bara hoppas att hans granne och back-kollega Jocke Englund gör samma sak. Känns som att det är viktigt att få behålla detta radarpar även nästa säsong. Tack för underskriften Jimmy!

tisdag, mars 06, 2007

Måste få vara lite kritisk...

Vet inte vem som skrivit referatet på gsk´s hemsida och jag vill absolut inte vara allt för kritisk. Jag vet att det inte är lätt att skriva ett bra referat, men jag och skribenten har totalt skilda uppfattningar i ett domslut. Händelsen jag pratar om är den när Seth Wikskal slår en gsk-spelare i huvudet med klubban så det ekar i hallen. Dessutom hände detta långt ifrån var spelet för tillfället var. Referats-skrivaren skrev:
"Sen blir det dags för domare Ekholm att bjuda på show. Först ett tveksamt matchstraff på OIK´S Seth Wikskal (En normal tvåa för hög klubba hade varit nog)"
Personligen tycker jag att Ekholm kunde dömt ännu hårdare och skrivit rapport. I mina ögon så var detta ett rent överfall i avsikt att skada. All heder till Ludde som tog på sig jobbet att läxa upp Wikskal efter dennes totala hjärnsläpp. Bra gjort Ludde!

söndag, mars 04, 2007

Cirkus i Gislerinken...


I vanliga fall brukar man få se hockey i gislerinken. Ikväll bjöds det istället stundvis på, vad man i vanliga fall brukar få se på cirkus, nämligen en CLOWN-SHOW! Med detta menar jag inte att något av lagen spelade dålig hockey. Nej, jag pratar om dom tre svartvita clownerna. Vilka jävla pajaser! Det hela började med att Oik fick ett mål bortdömt av huvud-domaren som i nästa avblåsning tillrättavisades av en linjeman så att ändrade sig till att det blev mål iallafall. Sedan dömmer han bort ett gsk-mål för spark, detta var nog helt korrekt. Senare döms ytterligare ett gsk-mål bort för hög klubba. Detta var däremot helt fel. Senare blir ytterligare ett oik-mål bortdömt. 11½ min in i tredje perioden får olofströms Seth Wikskal totalt hjärnsläpp och slår en av gsk-killarna i huvudet med klubban. Detta får Ludde att se rött. Han sätter full fart mot Wikskal och visar honom att sådant gör man inte ostraffat i älgarnas hemvist. Wikskal får 5+20 min och får lämna isen. För gsk blir Robban Olofsson utvisad 2 min för ruffing!?!? Killen var ju i närheten av händelsen. Tror inte ens att han var på isen. Ludde klarar sig helt utan straff! Nu bär det sig inte bättre än att gsk glömmer att man bara ska vara fyra man på isen. Även våra goda vänner, clownerna, missar detta och efter ca 10 sekunder slår Erik in 2-3 pucken. Oik är nu rasande och påpekar högljutt för clownen att gsk var fem man. Huvud-clownen diskuterade en stund med sina kollegor på linjen, men efter en stund bestämmer han sig för att godkänna detta mål!?!?!?!?
Den största frågan man har efter att ha sett kvällens match är: Finns det inga som helst krav för att kunna bli domare???
Period 1:
1-0 Jimmy Andersson (Richard Hoffren)
1-1 Seth Wikskal (Atte Valli)
Period 2:
Period 3:
1-2 Simon Skoog (David Nilsson)
1-3 Alexander Bergström (Samuel Jönsson)
2-3 Erik Josefsson (Jimmy Andersson, Joakim Englund)
3-3 Joakim Englund (Erik Josefsson)
4-3 André Smulter (Robert Olofsson)
Kan förresten upplysa om att VN inte lyckedes få med sig en färgkamera denna kväll heller. Undrar vad dom behövde färgkameran nu när värnamo inte spelar längre?????

torsdag, mars 01, 2007

Söndag.

Vilken underbar onsdag!!!

Gsk som igår var nere i skåneland hos kris-drabbade Tyringe plockade med sig samtliga 3 poäng från matchen. Detta gjorde man väl inte med någon stor marginal precis. 3-4 slutade matchen. Gsk´s mål gjordes av Robert Lundahl, Tobbe Gustafsson, André Smulter & Robert Olofsson.

Onsdagens andra glädjekälla utspelade sig i Aplarinken. Ulricehamn klämde dit X7 med 5-3. Kom igen UIF och ta nästa seger mot X7 på fredag och skicka de tama bond-katterna tillbaka dit dom hör hemma.