lördag, oktober 28, 2006

Helsingborg-Gsk.

En match med många chanser rapporterar som tyvärr slutade med en uddamålsförlust :-( 1-0. Tackar Mårten för bild och rapport.

Helsingborg-Gsk

0-0 efter två perioder. Gott om chanser rapporterar Mårten som även skickat bilden.

onsdag, oktober 25, 2006

1-4 slut.

Efter andra.

1-2. Skott: 19-11

Gsk-Mörrum period 1.

1-1 efter första. Erik lyckades äntligen!

onsdag, oktober 18, 2006

1-5 slut. :-(

Gsk-tingsryd

0-5 efter andra perioden. Av någon outgrundlig anledning väljer Gsk's tränarduo att byta ut Gsk's dittills bästa spelare, Björn Wållberg, efter halva andra perioden.

Webradion...

Ikväll och övriga hemma-matcher kommer ni kunna stödja Gsk-radion genom att köpa en cd-skiva med med ca 125 bilder från denna och förra säsongen för 50:- Dessa pengar kommer att gå till bensinpengar till radio-teamet. För att köpa skivan så tag kontakt med mej. Är det så att ni inte vet vem jag är, så kan ni fråga någon av funktionärerna efter Tommy Svensson så kan dom nog hjälpa er.

söndag, oktober 15, 2006

Gsk-Kik

Mårten har bidragit med en bild tagen ca 8 min in i andra perioden efter att Norberg visat sin styrka. Han tacklade så att plexit splittrdes. Ställningen är 0-2. Vidare uppdatering kommer att ske på gästboken då jag är på barndop och kan inte lägga in några större inlägg. Måste ju vara lite social...

fredag, oktober 13, 2006

4-3 slut.

En tung hemresa väntar...

Period 2

1-1 ??? 1-2 Jimmy Andersson. 2-2 ??? 2-3 Johan Gustavsson.

Oik-Gsk

P1: 0-1 Jimmy Andersson. Ett skitmål men ändå ett mål!

onsdag, oktober 11, 2006

1-1 slut,

Mycket stark laginsats! Tack killar för en bra och underhållande match.

1-1 efter andra.

Några väldigt underliga utvisningar av hilmersson.

Gsk-trojatomtarna

1-0 av André efter en kanonpass av jansson.

söndag, oktober 08, 2006

Jonstorp-Gsk 1-3!

Första perioden var lika intressant som entrén till hallen rapporterar mårten. 0-1 via mål av Matti i powerplay.

Tyringe-Gsk 4-5 slut.

Efter första perioden: Mårten rapporterar om försiktigt spel från båda sidor. Lite oroligt i Gsk's bås eftersom marko inte är med idag. 0-0.
Andra perioden: Gsk tar ledningen med 1-0. Målskytt Kim Jansson.
Många gsk-utvisningar,
Bl.a. 10 min på Matti. Totalt 20 min på Gsk och 4 min på Tyringe.
Tredje perioden: 0-2 Johan Gustafsson. 0-3 Kim Jansson.
1-3 Mathias Sjöberg. 1-4 André Smulter. 2-4 ???
2-5 Tobbe Gustafsson i tom bur.
3-5 Esseryd. 4-5 i boxplay!!! Vad har hänt med gsk???

söndag, oktober 01, 2006

5-4 slut.

Gsk's första seger hemma blev helsingborgs första förlust för säsongen. Gsk's nyförvärv, André Smulter, presenterade sig genom att göra 3 poäng. 2 mål och 1 ass. Välkommen till Gsk André!

3-1 efter andra.